DEVLET ERKANI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE AYNI SOFRADA

2018-06-28 - 15:08

Bahçesaray Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluşma Gecesi" 250 vatandaşımız ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dualar ve ilahiler eşliğinde yenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlara seslenen Sayın Kaymakamımız Mehmet Özcan; geçmiş dönemlerde ilçede yaşanan terör olaylarından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi ve her koşulda Şehit ve Gazi ailelerden desteğini esirgemeyeceğini belirtti.

Sayın Özcan' ın ardından konuşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Özel; ebediyete intikal etmiş olan tüm Şehitlerimiz için yürekten minnet duyduğunu belirtti.

Gece, Şehitlerimiz için okunan duanın ardından Sayın Kaymakamımız Mehmet Özcan' ın vatandaşlaşların taleplerini dinleyip sohbet etmesiyle son buldu

Mehmet ÖZCAN