BAHÇESARAY TARİHİNİN İLKLERİNİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

2018-06-28 - 15:05

Bahçesaray Kaymakamlığı ve Bahçesaray Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Şenliklerinin beşincisi dün gerçekleştirildi.

Sayın Valimiz Murat ZORLUOĞLU ve Eşi Sayın Sevcan ZORLUOĞLU Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz ÖZFİDAN ve eşi Dilek ÖZFİDAN Hanımefendi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayati ÖNGE ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa YALÇIN’ ın da teşrifleriyle gerçekleşen şenlikte 5000 vatandaşımızla birlikte iftar yemeği yendi.

İftar yemeğinin ardından sahneye gelen Vali Zorluoğlu; Bahçesaray’ ın kısa sürede geçirdiği büyük değişimden memnuniyetini belirterek bu değişimlerden ötürü Bahçesaray Belediyesi, Bahçesaray Kaymakamlığı ve halka teşekkürlerini sundu.

Bahçesaray Çok Amaçlı Salonu’ nda halkla birlikte Bahçesaray Ortaokulu’ nun hazırladığı “Çanakkale Zaferi” isimli Tiyatro oyununu izleyen ekip iftardan sonra Bahçesaray Aile Destek Merkezi’ ndeki çay ikramının ardından uğurlandı.

Misafirlerin ağırlanmasından sonra gece Muhammet Sizcan' ın İlahi konseri ve ardından sahne alan mahali sanatçıların müzik dinletisi ve halaylarla devam etti

Onur SATIROGLU