KOLKOLA BİR BAYRAM GÜNÜ

2018-06-28 - 15:13

Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Velilimiz Mehmet Özcan; Ramazan Bayramı' nın ilk gününde gün boyu vatandaşlarımızla bir aradaydı.

Sabahın erken saatlerinde Merkez Cami' ye gelen Özcan, burada kılınan bayram namazı ve Kur' an-i Kerim Tilavetinin ardından cami cemaatiyle bayramlaştıktan sonra cemaatle birlikte Mir Hasan Veli mezarlığına ziyarette bulunandu ve mezarlık ziyaretinin ardından geleneksel bayram yemeği "Helise" ikramına katıldı.

Vatandaşlarla helise yedikten sonra İlçe Şehitliği' ne giden Özcan Şehitlerimizin ruhuna okunan dualardan sonra İlçe Jandarma Karakolu' na giderek askerlerimizle bayramlaştı.

Sayın Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Gülşen Orhan Hanımefendi, eski belediye başkanımız Naci Orhan Beyefendi, Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan Takmaz ve Kurum Amirlerinin de katıldığı bayramlaşmanın ardından Ramazan boyunca süren köy ve ev ziyaretlerine devam edildi.

Mehmet ÖZCAN